The Chef

– Jeg er ikke som kokker flest, egentlig!

Med nyslipte kniver og ett skarpt blikk på smak blander den nye kjøkkensjefen på Fahlstrøm Bar og Grill sammen det kjøttet som skal bli til dagens ferske hamburgere. Kjøttet blir matet inn i en kjøttkvern og sammen med et spesielt utvalg av krydder og oster skal alt tilberedes og serveres.

Det er lett å se at den nye kokken har satt sitt særpreg på maten!

Erfaring:

Lærling Marchè lillehammer
Sjøforsvaret
Pellestova
Rustad hotell og fjellstue
Lasse Liten
Fahlstrøm bar og grill

Litt om planer:

Prøve å bli den beste med det vi gjør i mjøsdistriktet
(bbq, slow cooked og burger)
Utfordre gjester på smak og type produkter
Få kombinert mat og øl
Få litt mere finesse på maten
Bli det spise stede folk helst vil gå til for å spise og drikke
Og selvfølgelig gjestmildt og koselig sted
for alle sammen, ansatte og gjester

Bilde av den Britiske kokken Mike Calder

Mike Calder

Vår britiske kokk, Mike Calder var sønn av en diplomat og vokste opp verden rundt på reiser med sin familie. Han ble derfor tidlig eksponert for all verdens matkulturer og viste tidlig en interesse for matlaging.

Hoveddelen av hans erfaring er fra Storbritannias kjente puber med “honesty home cooked pub food” som han selv kaller det. Mike er vant til travle forhold, og er en svært fokusert og effektiv kokk. Lidenskapen for mat gjorde han til prisvinner  når han vant ”Taste of the West” i 2008. En stor utmerkelse innenfor mat i England.  I 2016 ankom han Gjøvik for å starte som kokk på Fahlstrøm Bar & Grill og hans autentiske tilnærming til matlagingen gjør han perfekt for vårt kjøkken.