The Chef

– Jeg er ikke som kokker flest, egentlig!

Med nyslipte kniver og ett skarpt blikk på smak blander den nye kjøkkensjefen på Fahlstrøm Bar og Grill sammen det kjøttet som skal bli til dagens ferske hamburgere. Kjøttet blir matet inn i en kjøttkvern og sammen med et spesielt utvalg av krydder og oster skal alt tilberedes og serveres.

Det er lett å se at den nye kokken har satt sitt særpreg på maten!

Erfaring:

Lærling Marchè lillehammer
Sjøforsvaret
Pellestova
Rustad hotell og fjellstue
Lasse Liten
Fahlstrøm bar og grill

Litt om planer:

Prøve å bli den beste med det vi gjør i mjøsdistriktet
(bbq, slow cooked og burger)
Utfordre gjester på smak og type produkter
Få kombinert mat og øl
Få litt mere finesse på maten
Bli det spise stede folk helst vil gå til for å spise og drikke
Og selvfølgelig gjestmildt og koselig sted
for alle sammen, ansatte og gjester