Julelunsj og Julebord

Book ditt julebord nå!

 

Julebordsesongen hos oss starter 16. november.

Grupper på mellom 35 og 50 stk kan få hele vår nyåpnede kjeller for seg selv.

Men vi har plass til grupper i alle størrelser!

Hos oss kan du ha julebord fra rolig middag til full fest i baren frem til 02.30

 

Julebordmeny:

Velg 2- eller 3-retters meny.

Forrett:

Rakfisk i potetlefse

Leverpate på mørkt rugbrød med rødbetcoulis

Hovedrett:

Fahlstrøms deilige juleribbe med tradisjonelt tilbehør

Josper-grillet pinnekjøtt med himmelsk kålrabistappe

Juletorsk med ertestuing, bacon og norske poteter.

Dessert:

Fløyelsmyk karamellpudding

2 retter – 495,-

3 retter – 595,-

 

 

Julelunsj

 

Hver eneste ukedag  i uke 50 og 51 inviterer vi til julelunsj.

 

Deilig julebuffet med både varm- og kaldmat. Pinnekjøtt, ribbe, kjøttkaker, vossakorv, rakfisk, røkelaks, sild, kålrabistappe, potit, eggerøre, lefse, rødkål, surkål m.m. Tradisjonell norsk julemat på Fahlstrøms vis.

12.00-14.00 Hverdager Uke 50 og 51

345,- per pers inkludert dessert og kaffe.

Josper grill – En real burger opplevelse!

bilde av en hamburger med ost og bacon som blir grillet i en Josper grill hos fahlstrøm Bar og Grill i Gjøvik

I 300-350 grader celsius freser kjøttet og gir en delikat stekeskorpe med en saftig smakfull kjerne som smelter på tunga når du spiser.

Med et daglig kullforbruk på nesten 20 kilo og en kapasitet til å steke ca. 110 kg mat pr. time, er alt klart for at du skal kunne nyte et fantastisk deilig måltid hvor smak, krydder og kvalitet er hovedfokus for kokken. Din mat legges på grillristen og følges nøye for at du skal få akkurat den opplevelsen som kokken ønsker at du skal få.