Vil du bli en del av Fahlstrøm-gjengen?

stemningsbilde fra restauranten en travel vinterkveld. Fahlstrøm bar og grill i Gjøvik

Vi trenger fler kokker, servitører og bartendere!
Fahlstrøm Bar & Grill er en svært populær gastrobar som ligger i hjertet av Gjøvik. Fahlstrøm er drevet med en genuin interesse for god mat og godt drikke. Vi har en stor fast kundegruppe som som besøker oss jevnlig sammen med familie, venner eller kollegaer for en bedre middag i en uformell atmosfære. På fredager og lørdager er Fahlstrøm også en av byens best besøkte barer, og det er ofte fullt hus helt til vi stenger 02.30. Fahlstrøm-gjengen består av en gruppe hardtarbeidende mennesker som jobber målbevisst for å gi kundene den beste opplevelsen når de besøker oss. Profesjonalitet og ”glimt i øyet” er gjennomgående for arbeidskulturen vår, og det er også dette vi leter etter hos nye ansatte.

Da vi er i ferd med å både utvide restauranten og virksomheten vår for øvrig, trenger vi nå å utvide staben.
Vi ser etter nye kokker, servitører og bartendere som kan bli med i gjengen vår og utvikle Fahlstrøm videre.

Personlig egenskaper:
-være initiativrik
-kunne fungere godt i team
-stresstolerant
-ha glimt i øyet
-jobbe godt i team
-løsningsorientert
-selvstendig

Ønskede kvalifikasjoner:
-relevant erfaring fra restaurant/serverings-bransjen.
-snakke flytende norsk
-være over 20 år
-kunnskap om mat/vin/øl

Utdanning (kun til kokkestilling)
-Fagbrev som kokk

Vil du bli en del av Fahlstrøm-gjengen?
Send en kort søknadstekst og CV til vidar@fahlstrombg.no

Morsdag

Vi tok en prat med gutta på kjøkkenet om mammaer.

Kjøkkensjefen Kristoffer, vokste opp med mor og far og 2 søsken på Brøttum. Han mener selv at han fra videregående klarte å huske morsdag selv, men før det måtte han bli påmint av far. «Far pleide å kjøpe noe på våre vegne». «Kake og blomster» var standard-gaven. «Og Kaffe på senga» sier Kristoffer. Vi spør Kristoffer hva han liker best med mor si. ”Hvor skal jeg starte?” «Snill, omtenksom, er der til enhver tid. Alltid tilstede. Stiller opp på et sekund.» Kristoffer legger ikke skjul på at mor er en av de viktigste, om ikke den aller viktigste personen i livet hans. «Snilleste mennesket jeg vet om», legger han til. Kristoffer, som naturlig nok er veldig interessert i mat, har etter han ble voksen, pleid å ta med mor på restaurant på bursdager og morsdager. «Hva er ditt beste matminne med mor?» «Vi var å spiste ute på Gran Canaria, og vi spiste faktisk en tomatsuppe som jeg aldri kommer til å glemme»

Atle, en av kokkene, er oppvokst på Kopperud. «Jeg husker når jeg var liten så pleide vi å gi kake på senga. Hun var nok våken lenge før vi kom, men lata som hun sov til vi stod der med kake». «Beste med mamma er at hun er så grom.» Atle innrømmer at han fortsatt er helt avhengig av mammaen sin. «Hun er veldig støttende og åpen. Godhjerta tvers igjennom.»

Atle har aldri tatt med mamma ut å spise på morsdag. Men det vil han gjerne. «Men som kokk jobber jeg jo ofte på morsdag, og lager mat til andre mammaer. I år også.»

God morsdag til alle mammaer fra alle oss på Fahlstrøm!

Josper grill – En real burger opplevelse!

bilde av en hamburger med ost og bacon som blir grillet i en Josper grill hos fahlstrøm Bar og Grill i Gjøvik

I 300-350 grader celsius freser kjøttet og gir en delikat stekeskorpe med en saftig smakfull kjerne som smelter på tunga når du spiser.

Med et daglig kullforbruk på nesten 20 kilo og en kapasitet til å steke ca. 110 kg mat pr. time, er alt klart for at du skal kunne nyte et fantastisk deilig måltid hvor smak, krydder og kvalitet er hovedfokus for kokken. Din mat legges på grillristen og følges nøye for at du skal få akkurat den opplevelsen som kokken ønsker at du skal få.